Полімерні акрилові та латексні шпаклівки

Без шпаклювання не обійтись, якщо на поверхні є невеликі тріщини, нерівності та інші дефекти. І полімерна шпаклівка – відмінний засіб, який підійде для зовнішніх та внутрішніх робіт, а також для приміщень із підвищеною вологістю.

Є 2 основних види полімерних шпаклівок: латексні та акрилові. Обидва склади використовують для внутрішнього оздоблення приміщень, а саме – для фінішної обробки. Такі шпаклівки еластичні, довговічні та дуже міцні.

Полимерные шпаклевки - фото 1

Переваги полімерної шпаклівки:

 

– підходить для нанесення на будь-який тип поверхонь, у тому числі бетонні, цегляні, гіпсокартонні;

– рівномірно і швидко висихає, підвищуючи адгезію покриття, що обробляється;

– екологічна, без запаху;

– вологостійка, паропроникна, стійка до перепадів температур та впливу хімічних речовин;

 

Як наносять акрилову шпаклівку:

 

1.Заздалегідь підготувати поверхню та очистити її від пилу, бруду. Не забудьте про знежирення - пройдіться по стіні спеціальним розчином для очищення поверхні, щоб покращити адгезію.

2. Далі нанесіть шар ґрунту, можливо з антисептичними властивостями. Таке ґрунтування перешкоджатиме розвитку цвілі, грибків та інших шкідливих організмів.

3. Розподіліть шпателем шпаклівку по поверхні. Робіть це рівномірно та акуратно, стежте за товщиною шару – він не повинен перевищувати 3-5 мм.

4. Після висихання зачистіть поверхню наждачним папером або шліфувальною машинкою.

Полимерные шпаклевки - фото 2

Шпаклювальний розчин необхідно готувати безпосередньо перед його використанням: розведіть суху суміш із водою згідно з інструкцією. Після набухання розчину його потрібно ретельно перемішати до однорідної маси. Або купіть готову акрилову шпаклівку, яка вже готова до використання.

Полімерна шпаклівка - затребувана суміш при ремонті, тому що дозволяє виконати всі покладені на шпаклювання завдання: усунути дрібні дефекти на поверхні, вирівняти її, підготувати до нанесення фінішного оздоблювального матеріалу.

Купіть акрилову шпаклівку  - завдання, яке вимагає професійних знань у галузі будівельних матеріалів, тому наші менеджери завжди на зв'язку.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре