Лампа для малярних робіт

Хіб при оздоблювальних роботах не уникнути навіть досвідченому майстру, головне – вчасно їх виправити. Чим більше правильно спрямованого світла – тим менша ймовірність допустити помилку в малярських роботах. І в цьому випадку вам знадобиться спеціальна лампа для малярних рабіт.

Лампа для малярных работ - фото 1

Особливості ламп для малярських робіт

 

Цей освітлювальний пристрій істотно відрізняється від звичайних ламп розжарювання або джерел денного освітлення. Візуально він має витягнутий у довжину відбивач та джерела світла. Коли ви прикладете лампу до стіни, промені будуть падати на робочу область під гострим кутом, а значить будь-які дефекти на поверхні відкидатимуть дуже помітні тіні. Це дозволить контролювати прямовисність стін та рівність стель.

Погодьтеся, людське око не зможе помітити перепад площини в 1 мм навіть із потужним ліхтариком або кількома лампами розжарювання. Якщо на стіну з дефектами нанести будь-який оздоблювальний засіб, то в 9 випадках з 10 ви не будете на 100% задоволені результатом. А спеціальна лампа для малярних рабіт саме для цих цілей і призначена. У результаті ви зможете перевіряти якість будь-яких поверхонь, наприклад:

– оштукатурених стін;

– шпакльованих стель;

– укладеної плитки та ін.

Лампа для малярных работ - фото 2

Приклад такого інструменту – світлодіодна лампа SEMIN LAMPE RASANTE ERGO'LISS SANS FIL . Вона чудово підходить для якісного виконання всіх малярських робіт завдяки своїм численним перевагам. Так, пристрій бездротовий і працює від акумулятора приблизно 5 годин, а для зарядки потрібен мережний кабель і не більше 2 годин. Цю лампу можна використовувати разом із телескопічними ручками, щоб було зручно перевіряти якість поверхні на різній висоті. Одним словом – пристрій функціональний та універсальний.

Плануєте займатися малярськими роботами – не забудьте купити лампу спеціального призначення. Вона не дасть навіть найменшим дефектам втекти на поверхні від погляду досвідченого майстра!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре