Ревізійні люки для вологих приміщень


Ревизионные люки для влажных помещений - фото 1

Призначення ревізійних люків

Спеціальний пристрій для ревізії та маскування інженерних комунікацій – це ревізійний люк. Якщо в приміщенні передбачено прокладання інженерних мереж, що вимагають обслуговування та контроль, а за дизайнерським задумом їх не повинно бути видно, тоді на допомогу прийдуть спеціальні ревізійні люки. Вони встановлюються таким чином, що приховують все зайве, а самі чудово маскуються в інтер'єрі. При цьому доступ до потрібних комунікацій завжди буде відкритий, якщо знадобиться обслуговування чи ревізія. У вологих приміщеннях використовують люки, покриття спеціальною фарбою та виготовлені з надійного матеріалу, наприклад, алюмінію. Такі моделі відрізняються підвищеною герметичністю та відмінними протикорозійними властивостями, тому потрібні у ванних кімнатах, зонах біля басейнів та ін. Важлива особливість встановлення ревізійних люків у ванних кімнатах – прагнення функціональності при малій площі кімнати. У цьому випадку різні перешкоди (наприклад, основа умивальника) можуть заважати розмаху його відкриття. Тому необхідно використовувати такі дверцята, які відчиняються в малій площині або легко знімаються.

Ревизионные люки для влажных помещений - фото 2

Сховати, що не можна помітити

Подумайте: чи ви хочете повністю приховати цю деталь або навпаки зробити на ній акцент у кімнаті? Ревізійний люк можна пошити або пофарбувати в залежності від дизайну кімнати або стіни. Є 2 варіанти, як це зробити:

– Пофарбувати в тон поверхні, щоб ревізійний люк важко було помітити навіть зблизька. Він стане природним продовженням плитки, кахлю або іншого оздоблювального матеріалу.

–Стилізувати в контрастний тон, що додатково підкреслить стиль кімнати. Цей спосіб вибирають тоді, коли хочуть зробити ревізійний люк частиною інтер'єру.

Ревизионные люки для влажных помещений - фото 3

В обох випадках, головне завдання буде виконано: всі комунікації приховані за ревізійним люком, який легко відкрити. Саме тому такі вироби універсальні та завдяки своїм властивостям ідеально впишуться у приміщення з підвищеною вологістю.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре