Безусадкова шпаклівка

Особливості безсадкової шпаклівки

Суміш призначена для високоякісної обробки стель та стін перед фінішним оздобленням. У той же час така шпаклівка добре справляється з вирівнюванням невеликих вибоїн, тріщин, сколів та інших дефектів поверхонь.

До основних переваг складу можна віднести швидке висихання, еластичність готової поверхні. Для фінального вирівнювання стіни достатньо нанести один шар продукту без подальшого шліфування. Безусадкова шпаклівка не розтріскується при висиханні, зберігає гладку текстуру обробленої поверхні та дозволяє без побоювань покривати її шаром фарби або будь-якими шпалерами. Ви не побачите жодних тріщин і навіть мікротріщин після нанесення декоративного покриття. Приклад такого продукту високої якості – склад Semin SEM LIGHT .

снова безсадкової шпаклівки - гіпс або полімерні смоли, тому таким складом можна обробляти будь-які поверхні: бетон і газобетон, гіпсову та цементну штукатурку, гіпсові блоки та ін. Після висихання стіни або стелі повністю готові для фарбування або поклейки шпалер.

Безусадочная шпаклевка

Як наносити безусадкову шпаклівку

Кардинальних відмінностей від роботи з іншими видами шпаклівок немає. Обов'язково очистіть робочу область, і обробіть ґрунтом. Головне – наносити склад у теплу погоду, коли немає опадів чи потрапляння прямих сонячних променів на поверхні.

Безусадкову шпаклівку в основному зберігають у цілісній упаковці виробника. Не варто залишати склад у приміщеннях, де занадто холодно або перепад температур. У середньому термін придатності продукту – 12 місяців, але кожен бренд має свої нюанси. Якщо суміш трохи затверділа - сміливо розбавте її невеликою кількістю води. У такому випадку продукт буде зручніше наносити, а його властивості не зміняться.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре