Шпаклівка SEM JOINT COMPOUND


Шпаклевка SEM JOINT COMPOUND - фото 1

Якщо ви використовуєте гіпсокартонні листи в будівельних роботах, в більшості випадків необхідно зашпаклювати і гіпсокартон, і шви. Щоб не шукати серед безлічі видів шпаклівок відповідну, краще візьміть спеціально розроблений та перевірений склад – SEM JOINT COMPOUND.

Головні переваги шпаклівки

Це готова полімерна фінішпаста для обробки стиків та щілин із застосуванням армуючої стрічки та тонкого фінішного оздоблення. Склад повільно витрачається, тому дуже економічний. Купить SEM JOINT COMPOUND означає обробити приблизно 14 м2 швів однією упаковкою 7 кг, а для фінішної обробки витрата буде нижчою ще на 15-25%. Продукт універсальний і призначений для матеріалів із нормальною пористістю, тому підходить для обробки стін та стель, покритих цементною та гіпсовою штукатуркою. Можлива робота з поверхнями з або без ізоляційного шару.

Шпаклівка має дрібний помел – складається з гранул до 120 мікрон, тому утворює гладке покриття. Проте поверхня добре шліфуватиметься за допомогою абразивного паперу або спеціальної шліфувальної машинки. Готове покриття стане паропроникним, при цьому без слідів розтріскування. Єдина умова – шар шпаклівки не повинен перевищувати 3 мм.

Шпаклевка SEM JOINT COMPOUND - фото 2

Особливості роботи та зберігання шпаклівки Шпаклівка SEM JOINT COMPOUND підходить, коли після обробки стиків гіпсокартону майстри планують наносити ґрунтовку під шпалери або фарбування, фарбувати, клеїти шпалери або використовувати інше декоративне покриття.

Якщо в приміщенні немає сильних морозів або надмірно високих температур, склад можна зберігати не менше 9 місяців. Густа біла суміш добре зберігає свої властивості і не потребує додаткових маніпуляцій перед нанесенням. Виробник дає кілька рекомендацій для роботи з SEM JOINT COMPOUND:

– оптимальна температура повітря – від +5°С до +30°С (вимоги поширюються і на процес нанесення, і на час сушіння);

– якщо поверхня волога або промерзла, не варто наносити шпаклівку;

– розподіляйте склад тонким шаром (бажано 3 мм).

У результаті шпаклівка SEM JOINT COMPOUND - це відмінний склад для підготовки ГКЛ до подальшого декоративного оздоблення!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре