Шпаклівки зі спеціальними властивостями

Шпаклівка ефективно вирішує проблему дрібних тріщин, нерівностей та інших дефектів поверхні, чудово готує її до фінішних робіт, покращує адгезію з оздоблювальним матеріалом. Існує окремий тип шпаклівок – склади зі спеціальними властивостями. Вони виконують функції, спрямовані на вирішення нестандартних завдань - закладення тріщин, стиків гіпсокартону або нанесення на складні поверхні.

Приклади та призначення шпаклівок зі спеціальними властивостями

Хороша спеціальна шпаклівка суттєво відрізняється від продуктів із універсальним складом. Головне її призначення - вирішення конкретних завдань, наприклад, якісне закладення стиків між швами гіпсокартону, закладення тріщин, підвищення адгезії з фінішним покриттям, армування поверхні. Виробники вказують ці спеціальні властивості на упаковці складу, тому обов'язково вивчіть інструкцію перед покупкою.

Шпаклёвки со специальными свойствами

Французька торгова марка SEMIN випускає різні види шпаклівок, зокрема спеціальні. В основному вони зосереджені на відновленні складних поверхонь, ремонтних роботах, армуванні стін. Розглянемо їх властивості на прикладах:

1. Еластична полімерна шпаклівка

 

SEMIN FIBRELASTIC

– склад на основі полімерних смол і фіброволокон, який використовується для ремонту поверхонь, що деформуються, обробки дихаючих тріщин, декорування сполучень, наприклад, дверної коробки і стіни. У результаті покриття набуває більш міцних якостей, добре тримає форму.

 

2. Шпаклівка

 

SEM-LIGHT

– це легка паста для ремонту поверхонь усередині та зовні приміщень, яка не вимагає усадки та подальшого шліфування. Підходить для закладення різних дефектів, у тому числі сколів, вибоїн, тріщин.

 

3. Ремонтна шпаклівка для нерівних основ

 

SEMIN RP 1

– багатофункціональний склад з дуже дрібною зернистістю, що складається з гіпсу, цементу, смоли, карбонату кальцію, целюлозного волокна. Підходить для відновлення складних поверхонь обробки щілин. Його можна наносити на будь-яку поверхню в приміщенні, а потім використовувати всі типи фарб, клеї для шпалер, гіпсові та пастоподібні шпаклівки.

 

Спеціальна шпаклівка – це обов'язковий продукт для ремонту. Можливо, майстру достатньо універсального або фінішного складу, щоб підготувати поверхню до подальшої обробки. Але якщо виникають конкретні завдання з вирівнювання, армування стін, посилення адгезії, тоді варто купити шпаклівку зі спеціальними властивостями. Для цього вибирайте якісний склад із асортименту ТМ SEMIN!

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре