Шпаклівка для ідеально рівної поверхні SEMIN AIRLESS

Хороша полімерна шпаклівка має значний список переваг: відсутність запаху, вологостійкість, міцність, екологічність, стійкість… Її застосовують для обробки будь-яких поверхонь, у тому числі цегляних, гіпсокартонних, бетонних. Якщо вам важливі не тільки технічні показники шпаклівки, але й особливі властивості, скористайтесь продуктом AIRLESS французької торгової марки SEMIN.

Особливості SEMIN AIRLESS

 

Це професійний продукт, який активно використовують майстри для внутрішнього оздоблення приміщень. Він складається з акрилової смоли, мінерального наповнювача, волокон целюлози та інших добавок. Завдяки високоякісним інгредієнтам у складі така суміш підійде і для нанесення на гладкий бетон, і для покриття старого шару фарби. Якщо вам необхідно отримати ідеальну поверхню без єдиної видимої та невидимої вади, тоді попередньо обробіть її вирівнюючим складом для первинного оздоблення, наприклад штукатуркою SEMIN ETS1

Шпаклівка SEMIN AIRLESS ідеально підходить для тих випадків, коли вам необхідно виконати попереднє вирівнювання великої поверхні під фарбування. Вона продається в готовому пастоподібному вигляді білого кольору і не вимагає розведення з водою чи іншими складами.

Завдяки своїм технічним властивостям цей продукт дозволяє досягти рівномірно-текстурного, тонкого, красивого фінішного покриття. Якщо ви прагнете отримати гладку як лід поверхню, тоді скористайтеся шліфувальною машинкою або спеціальною дрібнозернистою шкірою.

Шпаклевка для идеально ровной поверхности SEMIN AIRLESS

 

Як працювати зі шпаклівкою SEMIN AIRLESS

 

Продукт спеціально призначений для механізованого нанесення, тому для роботи з такою шпаклівкою вам знадобиться пульверизатор. Приблизна витрата складу - 1,5-2 кг на 1 м2, відповідно однієї упаковки на 25 кг зазвичай вистачає для обробки 12-16 м2.

На висихання обробленої поверхні знадобиться від 6-ї години до доби в залежності від кількості нанесених шарів і мікроклімату в приміщенні (температура, вологість та ін.).

Пропонуємо купити SEMIN AIRLESS у нашому інтернет-магазині! Ми є офіційним дистриб'ютором торгової марки SEMIN, тому наші клієнти гарантовано купують оригінальну продукцію за справедливою ціною.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується. Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре